Freeeedaaaag imorgon!! :D
Publicerat den

Haalloooj! :) 
Ööhhh.. aa vet att jag inte bloggat på tre dagar men har haft en massa plugg att fixa, så har liksom typ somnat direkt efter jag pluggat haha.. Så har inte fått in att blogga någonstans. Men nuu har jag tiden haha! ;) 
 
I tisdags så hade vi ju hoppträning och jag säger bara woohooo den gick galant. Det gick super bra för alla i gruppen. Är så sjukt nöjd över min del med Plupp också! :D Hehe jaa, jag red Plupp igen!^^ Alltså det är en sådan underbar häst alltså, älskar att rida den hästen alltså! :D 
 
Igår i onsdags så hade vi en vanlig skoldag.. inte super kul haha men vad ska man göra! ;) Men efter skolan så åkte jag och Emma ner på stan och fikade!! :D Sååå mysigt alltså, det var verkligen behövligt! :) Vi satt och snackade en massa på Espresso house, sen så gick vi runt i lite affärer. 
 
Idaaaag så hade vi ju stallet på morgonen och även ett dressyr pass. Jag hade Plupp haha ovanligt ;) Nej men har henne för att hon är bra för mig. Då mitt överliv behöver komma tbx och Plupp är typ bygd så hennes bakben är lite längre än framben vilket gör så man typ sitter i en nedförs backe. Lite enkelt förklarat typ, så det hjälper mig att falla tbx med mitt överliv på rätt plats eller vad man ska säga! :D Men är iallafall nöjd med passet idag, vi jobbade med skänkelvikningar och det gick hyfsat bra! :) 
Meeeen nog om pållarna nu! ;) 
 
Efter skolan så åkte jag hem och duschade och käkade middags osv. Sen så tog jag mig ann och gick ut och träffade kompisar. Juste måste lägga till att alltså åååhhh hade jobbigaste idrotten idag.. Vi hade intensivt intervall pass.. Hela det där ordet säger bara allt alltså haha!! ;) Nej men kan ju säga att jag vart rätt så död och är fortfarande död haha! ;) Så imorgon har man väll säkert en härlig träningsvärk av något slag hehe! ;) 
 
Men ska sluta babbla en massa nu, för nu börjar det bli lite långt haha! ;) 
Men som sagt ska försöka göra mitt bästa med att försöka blogga nu här framöver. För nu kommer det ganska så mycket plugg osv så vill bara förvarna lite! ;) 
 
Men hoppas att ni alla har haft en toppen dag, så hörs vi kanske imorgon! :) 
 
Ha de göööött, pööösss<3 
:))))